Dag 9: Något jag älskar att göra [30 dagar]

Hmm ... Det här svaret kan bli en gnutta tjatigt, men det kan inte hjälpas.
 
Så länge jag kan minnas, har jag älskat att skriva berättelser. Redan innan jag ens kunde skriva eller läsa, satt jag med några av min systers böcker och låtsades läsa, vilket innebar att jag förvisso satt och bläddrade men att jag själv hittade på innehållet i boken baserat på omslagsbilden och titeln som min syster läste upp för mig. På gymnasiet skrev jag en mängd noveller i rasande fart och några av dessa finns att läsa på min hemsida. Dessvärre har det på senare år inte blivit mycket skrivande, men jag försöker planera min tid så att jag ska kunna skriva lite emellanåt. Att jag tycker om att skriva beror på att det är avkopplande och terapeutiskt. Jag mår bättre när jag har tid att skriva.
 
 
 
Något annat som jag tycker mycket om att göra men inte pratat så mycket om, är att brodera. Jag broderade massvis på syslöjdslektionerna på högstadiet, så till slut blev läraren tvungen att be mig göra något annat - hon kunde ju inte betygsätta mig enbart baserat på mina broderier, trots att de var mycket fina.


Dagens citat:

"Den som är ett med sin framgång kommer framgången att anamma; den som är ett med sin motgång kommer motgången att anamma."
(Lao Zi)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie
#1 - - ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥:

Det är roligt att skriva :)

Svar: Det är riktigt kul att skriva! :-) För mig är det en form av terapi. ^^
Jessica