Antagligen den bästa uppfinningen någonsin!

Inledningsvis vill jag påpeka att jag inte får betalt eller liknande för att skriva det här inlägget. Jag skriver det av egen fri vilja och utan några motprestationer. Jag tror på principen av att dela med sig av användbara tips etc.
 
Tänk vad snabbt det gick att bli en tafstekniksanvändare. Det är så att jag blir rädd för mig själv emellanåt. Fast det finns fördelar med det och vissa appar är himla finurliga.
 
En app som jag har kommit att tycka mycket om är Google Keep. Först trodde jag att det "bara" var ett vanligt anteckningsprogram, men sedan insåg jag att man dels kan komma åt sina anteckningar från både appen och sitt Google-konto (när man exempelvis sitter vid datorn), dels kan man dela sina anteckningar med andra. Om den eller de andra man delar anteckningen med också har appen, kan allihop redigera i anteckningen. Det är möjligt att man kan det via datorn också - det har jag ännu inte testat. Hur fiffigt som helst! I och med att jag och älsklingen skriver inköpslistor varje vecka, kommer Google Keep komma till användning - vi kommer enkelt kunna uppdatera inköpslistan var vi än är (om vi har mobilerna med oss) och slipper tänka på att komma ihåg någon lapp.
 
 
 
Antagligen är Google Keep den bästa uppfinningen någonsin! Åtminstone för närvarande. ;-) Tänk vad den här appen kommer underlätta mitt liv från och med nu!


Dagens citat:

"Om en människa inte håller samma takt som sina medmänniskor beror det kanske på att hon hör en annan trumslagare. Låt henne följa den takt hon kan höra, oavsett vad du tycker om den eller hur långt bort den är."
(Henry David Thoreau)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie