Solglasögon passar visst ihop med vinterjacka och mössa!

Så var vi där igen. Eftersom jag fortfarande tycker att det är kallt, har jag ännu på mig min vinterjacka. Framförallt på morgnarna är det väldigt kallt när jag går till bussen. Fast att jag tycker att det är kallt, hindrar inte solen från att börja titta fram och lysa så starkt den kan för tillfället. Av den anledningen har jag börjat sätta på mig mina solglasögon när jag tycker att solen irriterar ögonen. Det får folk att titta snett på mig.
 
 
Vad då? Jag har fått lära mig att man ska använda solglasögon för att skydda ögonen mot solen. Vad jag vet finns det inga begränsningar i form av att det skulle råda förbud mot solglasögon under vissa månader. Eller? När jag gick på mellanstadiet hade jag en klasskompis som fick infektion i ögonen, så hon tvingades ha solglasögon på sig mitt i vintern. Det blev hon retad för. Nu kan barn förvisso vara väldigt elaka, men jag tror att om de vuxna som tittar snett på mig hade fått chansen, hade de säkert gett mig en pik eller två. Det syns i ögonen.
 
Jag kommer fortsätta skydda mina ögon mot solen, oavsett årstid. Folk får titta hur mycket de vill. Jag är rädd om mina ögon, så det så!


Dagens citat:

"Enkelhet, enkelhet, framför allt enkelhet!"
(Henry David Thoreau)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie