Händelser vid vattnet (Nora Roberts)

Uppläsare: Kerstin Andersson
 
"Himlen är molnfri och sommarblå. En bris far viskande genom rosenbuskarna och luften är mättad av doften av blommor och hav. Var det verkligen igår hon betraktade New Yorks regntunga skyar? Semester var precis vad Morgan behövde en paus från jobbet som tolk inom FN och tid att fundera kring sitt liv. Lite lugn och ro så skulle hon nog få perspektiv på allt. Men hennes planer ställs på ända redan första kvällen. Nicholas Gregoras är Morgans närmaste granne på den lilla grekiska ön och det är något som gör att hon dras till honom. Vem är den mystiske mannen och kan han ha något att göra med de underliga saker som händer nere på stranden? När hon finner en mördad man inser Morgan att hon befinner sig i fara. Vem kan hon lita på? Är Nick svaret på hennes drömmar eller är han hennes värsta mardröm?"
 
 
Jag är ganska förvånad över hur lite handling det var i Nora Roberts Händelser vid vattnet. Även om kärleksförhållandena och de sexuella förhållandena vanligtvis tar ganska stor plats i hennes böcker, brukar det ändå finnas en grundhistoria som innehåller visst mått av spänning. Det gjorde det inte här och det gjorde mig mer besviken än att Nora Roberts skriver efter en förutbestämd mall.
 
Om du är ute efter en bok, vars enda handling består i att en snygg man försöker vinna en snygg kvinna, är Händelser vid vattnet en passande bok.
 
Det här ljudboksexemplaret har jag lyssnat på genom Storytel.
 


Dagens citat:

"Det finns en skillnad mellan misslyckanden och att kämpa med misslyckanden. Du behöver inte kämpa med misslyckanden. Det är ett val från din sida."
(Seth Godin)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie