"Alla snubbar vill ju vara katt"

Visst har du hört låten Alla snubbar vill ju vara katt från Disney's film Aristocats? Just den meningen passar in på en i vår familj, fast i det här fallet är det ingen snubbe utan en ... Hmm, nu blev jag osäker på vad den kvinnliga motsvarigheten till "snubbe" heter (om det ens finns någon sådan?). Aja, det spelar ingen roll. Vad jag ville ha sagt var att just den meningen stämmer in på den lilla arga här hemma.
 
Jag vet dock inte om det är att hon tror att hon är en katt, eller om hon rätt och slätt bara vill vara en katt istället för kanin.
 
En kanin från stadsbondgården i Halmstad. Det är inte den lilla arga här hemma.
 
Varje gång den lilla arga får vara ute och skutta runt i vardagsrummet, tar hon tillfället i akt och hoppar upp i soffan för att äta av ninjans torrfoder. Vid det här laget har hon lyckats få i sig en hel del innan vi hunnit hindra henne. Den kaninen är fullkomligt hopplös!
 
Fast alla snubbar verkar inte vilja vara katt när jag tänker efter noggrannare. Ninjan verkar tro att han är en hund. Eller något. Han kommer oftast när man kallar på honom, han brukar gå med frambenen isär som en bulldogg och det händer att han drar upp "läppen" och visar tänderna.
 
Den enda som verkar vara nöjd är fåntratten. Dock kan man i och för sig inte veta så säkert med honom. Skenet kan bedra ...
 
En katt från stadsbondgården i Halmstad.


Dagens citat:

"Vill man vara bäst blir livet väldigt tråkigt."
(Frida Hallgren)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie