Komma igång efter att ha varit sjuk

Under hela december kände jag att jag hade en förkylning i kroppen som var på väg att bryta ut. Dock dröjde det tills första dagen på det nya året innan den behagade att visa sin fula nuna. Det innebar att jag under de två följande veckorna inte kunde träna, för inte nog med att jag nästan låg utslagen ena helgen - jag fick nog också en kortare släng av vinterkräksjukan eller något. Jippi!
 
Zumba hade jag inte tränat sedan slutet av november, så när det äntligen drog igång under vecka 2, såg jag till att cykla bort till Vesterhavshallen och skaka loss trots att jag fortfarande inte var riktigt frisk. Att inte ha kunnat träna på två veckor hade fått det att börja krypa i kroppen på mig och zumban hade jag gått och längtat efter. Det var också en anledning till att jag gick på cirkelpasset den veckan, trots att jag hostade så att jag nästan kräktes.
 
 
Haha, tänk att jag skulle gå och bli lite av en träningsnarkoman! Det hade jag aldrig kunnat tro. Hur som helst, jag gjorde mitt bästa på cirkelpasset men jag kände ganska snabbt att det var för jobbigt för mig. Fast det var inte bara för mig det var jobbigt, utan även för de andra som var friska. En liten tröst i alla fall. Dock tror jag att jag tog i för mycket, för efter halva första varvet började det värka i knät och sedan kunde jag knappt böja det. Tränaren gav mig andra alternativ till vissa övningar så att jag inte skulle anstränga eller belasta mitt knä. Typiskt. Jag har inte haft så mycket problem med knät under hösten, så det känns typiskt att det skulle komma nu. Men men, det är bara att kämpa på. Knät kommer bli bra igen. :-)
 
Hoppas att jag kommer komma in i träningen igen så snart som möjligt. Vill inte att hela förra årets ansträngning ska ha varit förgäves. :-(


Dagens citat:

"Människan är inte annat än summan av sina tankar. Det man tänker det blir man."
(Mahatma Gandhi)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie