Ett annorlunda jag

Den 29 juni i år genomgick jag en liten förändring. Det är något som jag länge har funderat över att göra, men inte vågat. Men nu. Nu vågade jag.
 
Innan jag visar en bild, tänkte jag först ge dig en ledtråd. För det fall du inte kan se förändringen på en gång.
 
Jag har inte skaffat linser. ;-)
 
Jag poserar vid Stenshuvud nere i Skåne.
 
Japp. Jag har färgat håret. Efter noggrant övervägande, valde jag till slut din frisör i Gallerian i Falkenberg och fick tid hos fantastiska Jessica (och nej, jag pratar inte om mig själv!). När jag läste omdömen om de olika frisörerna i Falkenberg, var din frisör den som hade fått väldigt fina omdömen. Det här var ju första gången någonsin som jag färgade håret och då ville jag gärna att det skulle bli ett bra resultat. Här ville jag inte chansa.
 
Jag och Jessica kom fram till att en brun nyans bestående av koppar och mahogny skulle passa mig bäst. Dock rekommenderade Jessica att jag skulle välja en färg som mattas av efter hand, för att inte förstöra min naturliga hårfärg. Och så kunde jag känna efter under sommaren om jag vill fortsätta med den här färgen eller om jag vill bli jag igen. Eller kanske testa en annan nyans.
 
Jag blev supernöjd med resultatet. Det blev en väldigt fin färg och den känns som jag. Jessica var så himla proffsig, duktig och otroligt trevlig! Hon är den bästa frisör jag har haft hittills, så hon kan räkna med att jag kommer bli stamkund hos henne. Hon ser verkligen till kundens bästa och jag fick förtroende för henne så snart jag satt mig i stolen. Jag har aldrig känt så för någon annan frisör jag haft genom åren (bortsett från den trevliga frisören jag hade i Åker sista tiden vi bodde där).
 
Tack Jessica för all hjälp! Du kan räkna med att vi ses efter sommaren igen. ;-)
#1 - - Sarah:

Så kul o färga håret :)

Svar: Ja, för min del var det både roligt och spännande eftersom jag aldrig gjort det tidigare! Haha. Är ganska feg av mig. Men nu känns det roligt att jag vågade, för det blev en så fin färg. :-)
Jessica