Dag 15: Dina favoritbloggar [30 dagar]

Genom åren har jag följt en och annan blogg, men idag är tyvärr inte alla aktiva. Jag kommer därför endast nämna de bloggar som idag är någorlunda aktiva.
 
Favoritbloggar förresten ... Jag vet inte om jag riktigt vill sätta den titeln på nedanstående bloggar, utan jag vill nog hellre säga att bloggarna nedan är bloggar som jag uppskattar lite extra och som brukar få mig på bättre humör. De här bloggarna har det där "lilla extra". Fast naturligtvis tycker jag om alla bloggar som jag följer - annars skulle jag inte ha följt dem.
 
Jag tycker om den här kvinnans humor! Roligare blogg än den här får man nog leta efter.
 
 
 
 
Hennes bilder är så fantastiskt vackra! Jonna får mig att själv vilja få tummarna ur ändan och lära mig fotografering på allvar. Helst igår. Tänk att kunna ta så magiskt vackra bilder som hon. Dessutom skriver hon så poetiskt och klokt.
 
Jag gillar hans fräna och underhållande sätt att skriva, även om jag kanske inte alltid håller med honom i det han skriver. Dessutom är det lite extra kul att läsa hans inlägg, sedan jag träffade honom på Bokmässan i Göteborg förra året. Vi hade en riktigt trevlig pratstund.
 
Sedan jag själv drabbades av depression, har psykisk ohälsa intresserat mig, vilket antagligen har synts här på bloggen. Jag uppskattar därför Evahs blogg, i och med att hon öppet och uppriktigt berättar både om sin egen psykiska ohälsa, men även om psykisk ohälsa i stort. Man får också tips på hur man själv skulle kunna göra för att göra något åt sitt mående.


Dagens citat:

"Det står dig alltid fritt att ändra din uppfattning och välja en annan framtid, eller ett annat förflutet."
(Richard Bach)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie