Mitt andra Zumba-pass

Igår var jag på mitt andra Zumba-pass sedan förlossningen. Jag tror att jag slutade dansa för snart ett år sedan, i och med att foglossningen blev för mycket till slut. Första Zumba-passet gick jag på för några veckor sedan och även om det var tufft, var gårdagens pass antagligen det jobbigaste hittills.... 
 
Det var länge sedan jag var så slut. Efter halva passet sneglade jag på klockan stup i kvarten och önskade att det bara skulle ta slut. Efteråt kunde jag knappt prata, vilket blev komplicerat eftersom några (inklusive tränaren) bestämde sig för att prata med mig och undrade lite om tösen.
 
 
Tänk vad snabbt ens kondition kan rasa. Det positiva med alltihop var ändå att jag äntligen kunde cykla! Jag slutade cykla i samband med att jag slutade dansa, för älsklingen var orolig för att jag skulle riskera att ramla och då skada både mig och tösen (som vi då kallade "Bebis").
 
Så himla skönt det var att cykla! Lite småvingligt, men jag kom snabbt in i det igen. Nu ska älsklingen vara borta på en kurs i cirka 1,5 vecka, men när han kommer tillbaka ska jag börja cykla till och från tågstationen istället för att ta bussen. Om inte annat, kanske jag kan börja bättra på min kondition.
 
Ha det så bra
Kramar 
Jessie 
</div
#1 - - Hanan:

Så roligt att du är igång igen :)

Svar: Jo, jag försöker i alla fall. Har än så länge inte blivit mycket träning. Men det här är i alla fall en början :-)
Jessica