Skrivutmaning

För några dagar sedan såg jag att det finns en skrivutmaning på Facebook som jag hade velat testa:
 
 
 
Dock hinner jag inte göra det varje dag i april, så jag tänkte att jag skulle göra det på mina egna villkor och skriva när jag får tid helt enkelt. Sedan lägger jag upp det här på bloggen. Tror att det kan vara bra för mig att få åtminstone lite tid till skrivandet. Att jag sedan behöver slutföra mina skrivprojekt som jag har hållit på med i rätt många år, är en annan sak...

Deltar du i den här skrivutmaningen? Hur har det i så fall gått för dig?
 
Ha det så bra
Kramar
Jessie
#1 - - Hanan:

Vad roligt att du ska försöka ^^
Jag har försökt skriva varje dag, men missat någon dag. Därför har jag vissa dagar skrivit två inlägg - ett för varje dag :)

Ser fram emot att läsa dina inlägg

Svar: Ja, jag har läst dina inlägg, men är osäker på om jag har läst alla. De jag har läst hittills är i alla fall bra ^^ Tycker att det där med gestaltning är svårt. :-( blir extra tydligt när man ska försöka att gestalta en specifik sak. Än har jag bara hunnit skriva ett inlägg. Ska lägga upp det på bloggen nu i veckan.
Jessica

#2 - - Hanan:

Ja det är så svårt. Vissa saker är svårare än andra, som gårdagens Passion :/

Svar: Ja, för det handlar ju om att beskriva och inte berätta. Om man exempelvis gestaltar att någon är arg, behöver man inte uttryckligen skriva att personen är arg. Om du förstår vad jag menar?
Jessica