Stegräknandet har nu avslutats

Jag talade tidigare om att jag skulle räkna steg under perioden 15 september till 12 oktober, med anledning av att Korpens stegtävling hölls då. Och räkna steg, det gjorde jag. :-) Totalt blev det 231.885 steg, vilket ger ett genomsnitt på cirka 8.281 steg per dag.
 
Fast jag hade lite otur på vägen. Klantig som jag är hade jag bara kollat att stegräknaren som jag skulle använda gick att få igång. Tanken på att kontrollera så att den även verkligen kunde räkna steg, hade aldrig slagit mig. Därför kunde mitt stegräknande inte börja förrän till lunch den första dagen, då jag knatade ned till Kjell & Company i Gallerian i Varberg och fixade en ny stegräknare.
 
Denna stegräknare använde älsklingen, som också ville räkna steg.
 
En annan dag råkade jag omedvetet nollställa min stegräknare. Hur vet jag det? Jo, jag har en liten ovana att kolla till den lille manicken med jämna mellanrum, så när jag såg att den gått från cirka 3.500 steg till bara några hundra, förstod jag vad som hänt. En tredje dag (dock inte den tredje dagen i följd, dessa tre dagar är utspridda under månaden) hade jag råkat tappa stegräknaren så pass många gånger att den slutat räkna steg. Det blev till att köpa en ny.
 
På det hela taget är jag nöjd. Visst går jag rätt mycket mindre jämfört med när jag bodde i Köping (går ungefär hälften så mycket nu), men nu när jag är medveten om det är det lättare att tänka på att försöka gå lite mer. En promenad på lunchen är inte helt fel. :-)


Dagens citat:

"Lycka är att ta saker för vad de är."
(Okänd)


Ha det så bra!
Kramar
Jessie